Seminarium om praktiknära forskning för FoU-miljöer

SAVE THE DATE

Socialstyrelsen anordnar tillsammans med FoU Välfärd en digital seminarieserie för FoU Välfärds medlemsorganisationer med syfte att stärka F:et.

Samtliga medarbetare, med eller utan doktorsexamen, är varmt välkomna att delta. Syftet med seminarieserien är att knyta kontakter och byta erfarenheter med andra som har liknande praktiknära forskningsuppdrag. Vidare är tanken att detta forum ska kunna möjliggöra samarbeten kring gemensamma frågor och teman.

Träff #3 äger rum den 27 november klockan 13.00–15.00 på Teams och har temat FoUs roll i statlig kunskapsstyrning: Möjligheter och utmaningar för FoU-baserad forskning. Mer information kommer längre fram!

Anmäl dig redan nu till: leena.berlin-hallrup@socialstyrelsen.se
För dig som vill fördjupa dig ytterligare i statlig kunskapsstyrning finns möjlighet att den 28 november 09.00 -12.00 lyssna på när Harald Liebenstein Gegner presenterar sin avhandling Statlig kunskapsstyrning: regionala utvecklingsledare i styrning av socialtjänstens barnavård.

Du kan delta på plats: Socialstyrelsen, Rålambshovsvägen 3, Stockholm eller via länk.

Anmäl dig till: leena.berlin-hallrup@socialstyrelsen.se, meddela om du vill delta på plats i Socialstyrelsens lokaler eller via länk.